Receptie: 015-251 31 00
info@zorgservicexl.nl

NIEUWS

Ben jij de representatieve en enthousiaste Inkoper Medisch die wij zoeken?

Zorgservice XL breidt haar inkoopteam uit. Wil jij ons team komen versterken en graag een bijdrage leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland? Heb je een passie voor het inkoopvak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk bij onze vacatures voor verdere informatie.

Zorgservice XL zoekt een bestelcoördinator ter versterking van de afdeling Bedrijfsbureau

De Bestelcoördinator heeft de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van orders bij leveranciers en de opvolging hiervan, voor een correcte en tijdige levering bij ZorgserviceXL. Kijk bij onze vacatures voor verdere informatie.

Ter uitbreiding van ons inkoopteam zoeken wij een assortimentscoördinator

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland en heb je een passie voor assortimentsbeheer? Ben je analytisch ingesteld en geïnteresseerd in medische verbruiksartikelen en apparatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Kijk bij onze vacatures voor verdere informatie.

Zorgservice XL zoekt een Hoofd Bedrijfsbureau, een medewerker Crediteurenadministratie en Logistiek Medewerkers (ALLEN INGEVULD)

ZorgserviceXL zoekt ter versterking van de organisaties diverse nieuwe collega’s. Kijk bij onze vacatures voor verdere informatie.

Ben jij afstudeerder en op zoek naar een interessant vraagstuk? Kijk bij onze vacatures naar de actuele vraagstukken.

ZorgserviceXL heeft regelmatig interessante vraagstukken voor afstudeerders in verschillende richtingen. Op dit moment zijn wij voor onze afdeling logistiek op zoek naar studenten in de richting werktuigbouwkunde of industriële vormgeving. Kijk bij onze vacatures voor verdere informatie of andere actuele vraagstukken.

Zorgservice XL zoekt een enthousiaste fulltime Inkoper Medisch

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland en heb je een passie voor het inkoopvak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hieronder op de functie voor de uitgebreide vacaturetekst.

Inkoper Medisch